Српски | EnglishАктуелности

Требовање CEEPUS стипендија за школску 2019/'20. годину
[13.11.2018]
У наредном периоду, закључно са 23.11.2018. године, формира се списак жељених мобилности за школску 2019/'20. годину унутар CEEPUS мрежa у којима учествује наш факултет. Моле се заинтересовани студенти и наставници да се у овој фази организовања мобилности пријаве за размену искључиво проф. Кристини Шарић емаилом (kristina.saric@rgf.bg.ac.rs), а не другим локалним координаторима нити преко сајта мреже. Студенти су дужни да пре пријављивања детаљно прочитају информације о мрежама које постоје на првој страни сајта факултета (http://www.rgf.bg.ac.rs/aktuelnosti/aktuelnosti/CEEPUS%20mreza%20na%20RGFu.pdf), као и да попуне формулар који се налази овде.

Важно је имати у виду да се пријављивањем кандидат (студент или наставник) обавезује да евентуално добијену мобилност реализује. Додатне информације се могу добити од проф. Кристине Шарић (kristina.saric@rgf.bg.ac.rs ; тел. 3336705).

“Project Development – Studies / Razvoj projekata – Uloga studija”
[08.11.2018]

Oбавештавамо вас да ће у петак 16. новембра у 11 часова у свечаној сали господин Бранислав Грбовић одржати предавање “Project Development – Studies / Razvoj projekata – Uloga studija”. Предавање организује Kатедра за заштиту на раду и заштиту животне средине, Рударско геолошког факултета у сарадњи и на предлог компаније Wood. из Аустралије.
Детаљније; Детаљније филм

Позивају се сви заинтересовано да присуствују предавању.


Kонкурс за пријаву за програм мобилности Outgoing teaching staff / Outgoing non-teaching staff на Universidad Politecnica de Madrid (Spain)
[08.11.2018]

Обавештавамо Вас да је на основу Интеринституционалног споразума потписаног у оквиру Ерасмус+ КА 1 програма између Универзитета у Београду и Универзитета Universidad Politecnica de Madrid, (Spain), а према договору са партнерском институцијом, отворен конкурс за пријаву за програм мобилности Outgoing teaching staff / Outgoing non-teaching staff на Universidad Politecnica de Madrid, (Spain).

Рок за пријаву кандидата истиче: 19. 11. 2018. 14:00


Рудници будућности и проблематика друштвених односа и комуникација током развијања пројекта истраживања и развоја рудника
[08.11.2018]

Господин Крис Џонстон, МА, одржаће предавање на тему “Рудници будућности и проблематика друштвених односа и комуникација током развијања пројекта истраживања и развоја рудника“.

Предавање ће се одржати у свечаној Сали РГФ-а 13. новембра 2018. године са почетком у 15 часова. Предавање организују Катедра за Економску геологију Рударско-геолошког факултета и Секција еврогеолога Српског геолошког друштва, на предлог и под покровитељством Канадске амбасаде у Србији.

Позивају се сви заинтересовани да присуствују предавању.


Позив на предавање о метеоритима
[08.11.2018]
Kатедра за астрономију Математичког факултета Вас позива на предавање под насловом "Геологија других светова - испитивање метеорита и стена с Месеца" које ће одржати наша колегиница др Ана Чернок (Open University, UK и Royal Ontario Museum/University of Toronto).
Предавање ће се одржати у уторак, 13. новембра 2018. године у 18 сати, у згради Хемијског факултета (Студентски трг 14-16, V спрат, учионица 809).

“Путујући студентски сајам“
[06.11.2018]

У сарадњи са Campus France, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, Универзитетом у Београду и француским институтима у региону, Француски институти у Србији вас позива на “Путујући студентски сајам“ који ће се одржати у петак 9. новембра 2018. године од 9:30 до 16:30 у Ректорату Универзитета у Београду, Студентски трг 1.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета Sciences-PO, INSA из Руана, EPITECH, CESI, Унивезитет Лион 1, Универзитет Paris-Sud, Универзитет Paris-Est Créteil, ESC Troyes, ESFAM, руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану, као и важне универзитетске актере из свих земаља учесница.

Студенти ће имати могућност да присуствују презентацијама разних програма стипендија као и тематским предавањима и добију све корисне информације о студијама у Француској као и о франкофоним студијским програмима на Балкану.

Детаљније

Амбасада Француске и Француски институт у Србији том приликом отварају нови Конкурс за доделу стипендија Владе Републике Француске за универзитетску 2019/2020. годину који ће трајати до 18. марта 2019.


Федерални Политехнички Универзитет у Лозани (EPFL)
[06.11.2018]

Федерални Политехнички Универзитет у Лозани (EPFL), у оквиру Е3 програма, организује летње праксе за студенте из домена природних наука и инжењерства у трајању од 3 месеца. Праксе су намењене студентима завршних година основних студија и студентима мастер студија. У оквиру Е3 програма учествује око 100 лабораторија и већина пројеката је интердисциплинарног карактера са циљем да припреми студенте за докторске студије и независно истраживање. Све информације можете наћи на сајту eee.epfl.chСтрана 1  2   3   4   5   6   7 Упис 2018/2019
University of Belgrade Faculty of Mining and Geology University of Belgrade Faculty of Mining and Geology University of Belgrade Faculty of Mining and Geology
Microsoft Software Developer Network Academic Alliance
Microsoft Office 365
Eduroam
Moodle

Правила облачења

Kodeks

Спортска секција Савеза студената
ResyLab

Пројекти

BAEKTEL

HERON

Ceepus

APIS.de

APIS.de