Српски | EnglishАктуелности

32. Београдски маратон
[22.03.2019]
14. априла 2019. године организује се 32. Београдски маратон. Начин на који можете да се придружите је учешће у штафетном полумаратону који се организује за мушке, женске и мешовите екипе (довољно је да један члан штафете буде другог пола ). Може се формирати екипа у оквиру категорије за студенте као и професоре виших школа и факултета или отворене категорије. Пријаву можете извршити на сајту Београдског маратона пратећи овај линк.

Теренска настава- IV годинa
[21.03.2019]
Обавештавају се студенти IV године студијског програма Рударско инжењерство, модула: Рударска мерења, Подземна експлоатација ЛМС, Механизација у рударству и Припрема минералних сировина, да ће се теренска настава одржати 22.03.2019. на руднику „Ковин“.
Скуп студената је у 7 сати и 45 минута испред улаза у Ботаничку башту. Полазак у 8сати.

Теренска настава - III годинa
[21.03.2019]
Обавештавају се студенти III године студијских програма Рударско инжењерство и Заштита животне средине, да ће у оквиру теренске наставе, предавање на тему "Савремени изазови развоја рударских пројеката у Србији" одржати г. Драган Милошевић, директор фирме Terragold&co d.o.o. Предавање ће се одржати у петак 22.03.2019. године у 13 часова у сали 142, Рударско геолошког факултета.

CEEPUS мрежa: Стипендије за међународну летњу школу из програма "CirCOOL" на Montanuniversitaet Leoben (Аустрија)
[19.03.2019]
У оквиру CEEPUS мреже "Raw Materials Smart Innovation Strategies in the ESEE Region - RAMSIS" отворен је позив за две стипендије из програма "CirCOOL - The Life Cycle of Materials in the Circular Economy". Стипендије су намењене за једног студента мастер и једног студента докторских студија оба одсека Рударско-геолошког факултета, првенствено оних кандидата чија се израда мастер рада и докторске дисертације односи на тему летње школе и који задовољавају услове прописане од стране организатора школе. Заинтересовани студенти треба да се пријаве проф. др Кристини Шарић (kristina.saricrgf.bg.ac.rs), локaлном координатору мреже, искључиво са својих факултетских email-налога најкасније до 5.04.2019. године. У пријави написати следеће: број индекса, година и ниво студија (мастер или докторске студије), студијски програм, досадашњи просек на тренутном нивоу студија, мотивационо писмо (образложити у неколико реченица разлог пријављивања).

Пре пријављивања обавезно прочитати информације које се налазе овде.

CEEPUS активност: Одржавање курса "Carbonate Sequence Stratigraphy"
[18.03.2019]
У оквиру CEEPUS мреже "Earth Science Studies in Central and South-Eastern Europe", у периоду од 15.04. (понедељак) до 20.04. (субота) ове године, проф. др Hans-Juergen Gawlick (Montanuniversitaet Leoben, Austria) одржаће курс под насловом "Carbonate Sequence Stratigraphy". Курс је намењен студентима мастер и докторских студија, а захтева се, поред знања из петрологије седиментинх стена и стратиграфије, и познавање и рад на поларизационом микроскопу за пропуштену светлост. Максимални број полазника је 10. Заинтересовани студенти треба да се пријаве проф. др Кристини Шарић (kristina.saricrgf.bg.ac.rs), локалном координатору мреже, искључиво са својих факултетских email-налога. Студенти који се пријаве дужни су да у потпуности испрате курс, односно да не изостају са наставе.

Kонкурс за пријаву за програм мобилности Outgoing student / outgoing teaching staff на Middlesex University (United Kingdom)
[18.03.2019]
Обавештавамо Вас да је на основу Интеринституционалног споразума потписаног у оквиру Ерасмус+ КА 1 програма између Универзитета у Београду и Универзитета Middlesex University (United Kingdom), а према договору са партнерском институцијом, отворен конкурс за пријаву за програм мобилности Outgoing student / Outgoing teaching staff Middlesex University (United Kingdom).
Датум почетка пријаве кандидата: 13. 03. 2019. 14:30
Рок за пријаву кандидата истиче: 01. 04. 2019. 14:00
Рок за достављање ранг листе Универзитету у Београду истиче: 03. 04. 2019. 14:00
Више детаља о расположивом броју мобилности можете наћи на страници уговора Middlesex University

Припремна настава за упис на РГФ
[15.03.2019]
Више информација о припремној настави за упис на Рударско-геолошки факултет можете наћи на следећем линку

Страна 1  2   3   4   5   6 Упис 2019/2020
University of Belgrade Faculty of Mining and Geology University of Belgrade Faculty of Mining and Geology University of Belgrade Faculty of Mining and Geology
Microsoft Software Developer Network Academic Alliance
Microsoft Office 365
Eduroam
Moodle

Правила облачења

Kodeks

Спортска секција Савеза студената

Пројекти

APIS.de

RESEERVE

ResyLab

Ceepus

APIS.de